Wie wij zijn

Anjo

gediplomeerd schoonheidsspecialiste
en pedicure
Anjo is ruim 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, vooral bekend als specialist in huidverbetering. Ze werkt al geruime tijd met het prachtige product Neoderma. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier: verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans.

Claudia

gediplomeerd nagelstyliste
permanent make-up specialist
Claudia is gediplomeerd nagelstyliste en permanent make-up specialist, met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty branche. Ze heeft haar opleidingen vooral in Amerika gevolgd en werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsproducten. Voor mooie nagels en het professioneel aanbrengen van permanente make-up bent u bij haar aan het juiste adres.

Manon

gediplomeerd schoonheidsspecialiste
en pedicure
Manon is sinds 2012 gediplomeerd schoonheidsspecialiste, met als extra specialiteit cosmetisch pedicure. Ze heeft haar ervaring opgedaan in verschillende schoonheidssalons. Ze werkt met veel liefde en passie voor het vak en streeft altijd naar perfectie. Manon werkt met het huidverbeterende, biologische merk ESSE Organic Skincare. Deze producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Alle producten zijn dierproefvrij, bevatten geen parabenen, synthetische geuren en kleurstoffen, en zijn gericht op verbetering van de huid.